Накратко за курсовете...

В учебен център "Success" организацията на курсовете е напълно отворена към курсистите. Т.е., преди започване на курс разговаряте с учителя си как ще ви е удобно да посещавате часовете си - по кое време от деня, в кои дни от седмицата. От това зависи продължителността на курса ви.
Например: Вие решавате, че можете да посещавате курса два пъти седмично за по два астрономически часа. Цялата продължителност на курса е 20 астрономически часа. Така продължителността на курса ви ще бъде 5 седмици.

Повече информация относно цените и продължителността на курсовете можете да намерите в страницата "Цени" или можете да последвате този линк.


Настоящи курсове


english

Английски език при нас се преподава по системите New Headway и New Opportunities, както и други, според необходимостта ви. Подготвяме ученици за матура по английски, кандидати за изпитите FCE (First Certificate in English), TOEFL, IELTS и други, кандидати за започване работа на кораб, зъболекари и зъботехници за приемане в GDC (General Dental Council) във Великобритания и други.

german

Немския е един интересен език, който е търсен от много хора, които търсят реализация в немско-говорящите страни. Подходящ е за тези, за които Германия, Австрия, Швейцария и други, са търсени дестинации с цел да упражняват професията си. Системите Themen Aktuell и Themen Neu са основните, по които се преподава немски при нас. Те са съвсем лесни и адаптивни.

italian

Системата Espresso предлага ефикасен метод за изучаване на италиански език. Базира се върху нови методологични принципи, благодарение на които бързо се придобиват знания, които веднага могат да се използват в реални ситуации. Самия език е изключително красив и звучен, лесен за научаване, когато имате желанието да го научите.

spanish

Nuevo Ven е популярна система за изучаване на испански език за нивата от А1 до B1 според Европейската езикова рамка. Системата има изключително практическа насоченост – граматиката и лексиката се усвояват бързо, защото са представени чрез комуникативни ситуации, взети от реалния живот.