Tyxo.bg counter

Част от езиците... :


английски флаг

Английският език при нас се преподава според необходимостта ви - разговорен за всекидневно ползване, тематичен като бизнес, медицински, стоматологичен и т.н. Същевременно подготвяме ученици за матура по английски, за изпитите FCE (First Certificate in English), TOEFL, IELTS и други.
Английския език е с широка история. Той спада към така наречените "лингва франка" езици (разнороден език) и продължава да се изменя. Говорят го над 309 милиона души (данни от 2005 г.), като той е третия в класацията в родните езици, след китайски и испански. Статистиката за разпростирането на езика е много обширна и интересна. Ако искате да научите повече, последвайте този линк .
Цени

немски флаг

Themen Aktuell и Themen Neu са системите, по които се преподава немски при нас. Те са съвсем лесни и адаптивни, насочени изцяло към нуждите на курсистите.
Немският език е роден език на 101 милиона души. Говорим език е на общо 121 милиона и стои на 9-то място по разпространение в света. Немският език (на немски - Deutsche Sprache или само Deutsch звучащо като дойч) принадлежи към западната група на германските езици. Говори се главно в Германия, Австрия, основната част от Швейцария, Лихтенщайн, Люксембург, Южен Тирол в Италия, Източните кантони на Белгия и южна Дания, части от Румъния, в Елзас и североизточната част от Лотарингия във Франция. Ако искате да научите повече, последвайте този линк .
Цени

италиански флаг

Италианският език (на италиански italiano или lingua italiana) е език от романския клон на индоевропейските езици. За разлика от повечето романски езици, италианският е запазил разликата между кратките и удвоените съгласни в латински. От всички романски езици италианският е най-консервативен в речниковия си състав, макар че е напълно изгубил склонитбената система при имената (запазена отчасти в румънския).
Системата, по която се изучава Италиански при нас е Espresso, която е базирана на модерна и новаторска методология, за да могат курсистите бързо да се научат да общуват с лекота и увереност в реални ситуации.Особено внимание е обърнато на комуникационните умения, стимулирани от вълнуващи упражнения. Системата предлага също богата информация за италианския живот и култура.
Цени

испански флаг

Испанският език, наричан и кастилски език е иберо-романски език и е най-разпространеният романски език - говорен от около 375 млн души (по данни от 2005 г.). Той е четвъртият най-говорим език в света, след китайски, английски и хинди, като за около 340 млн души той е роден език. По-голямата част от испаноговорещите групи живеят в Латинска Америка.
Nuevo Ven е популярна система за изучаване на испански език за нивата от А1 до B1 според Европейската езикова рамка. Авторите успешно са отразили в нея ежедневната употреба на модерния испански. Nuevo Ven има изключително практическа насоченост – граматиката и лексиката се усвояват бързо, защото са представени чрез комуникативни ситуации, взети от реалния живот. В учебникът се срещат не само изработени с учебна цел диалози и текстове, а и истински обяви, статии и други текстове, публикувани в испанската преса
Цени